Købsvilkår og -betingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KB-KITE

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra KB-KITE
Generelle oplysninger om virksomheden:

Adresse:
Hedegårds alle 28
2605 BRØNDBY
CVR : DK36567961
Email : info@kbkitesurfing.dk
Tlf : 53391948FortrydelsesretSom forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis købet fortrydes inden for de 14 dage, tilbagebetales det fulde beløb af KB-KITE.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@kbkitesurfing.dk
Købet kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at sende varen til vores adresse :


KIIL-NIELSEN
Hedegårds alle 28

2605 BRØNDBY


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Hvis en forbruger anvender sin fortrydelsesret, betaler KB-KITE hele produktes beløb retur, eksklusiv forsendelsesomkostninger og evt andre betallings gebyr.
Det eneste, vi kræver, at forbrugeren selv betaler, er forsendelsesomkostningerne forbundet med returnering af varen.Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller kvitteringen.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.BetalingPå KB-KITE kan der betales med:


STRIPEMobilePay: 53391948


Bankoverførsel

NORDEA

reg nr 2277

konto nr 8981637500

IBAN: DK78 2000 8981637500


BIC: NDEADKKKVælger du at betale via STRIPE eller PayPal, kan der forekomme gebyrer som pålægges af disse udbydere som er udenfor KB-KITE varetægt.
Kontakt os venligst eller udbyderen for at blive oplyst om netop din ordre kan blive pålagt et ekstra gebyr, hvis du vælger PayPal eller STRIPE som betalingsmetode.
Beløbet bliver først trukket fra din konto, når varen er afsendt.
Beløbet for varerne trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Du har altid mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.Priser

Alle vores priser er i danske kroner og inklusiv dansk moms.
ReklamationsretKøbelovens mangelsregler gælder for varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.Varen sendes til:KIIL-NIELSEN

Hedegårds alle 28
2605 BRØNDBY

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Vi beder dig også vedlægge en kopi af kvittering eller ordrebekræftelsen.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, bør du kontakte KB-KITE på info@kbkitesurfing.dk og aftale evt. returnering af varen.
PERSONDATAPOLITIKFor at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos KB-KITE og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Som registreret hos KB-KITE har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:
info@kbkitesurfing.dk